Gobil Nyt - Alt om og omkring din bil

-> God viden om din bil

-> Bliv klogere på biler

-> Nyheder fra bilens verden

Gobil-Menu-Logo-1
image

Gobil.dk Nyt - Gobil.dk omtalt i Motor Magasinet

23.08.2021

Lidt ananas i egen juice - men Motor Magasinet har bragt en artikel om vores Carter App.

Vi i Carter teamet arbejder benhårdt og utrætteligt på at skabe den bedste platform for indhentning af tilbud på bilreparationer til alle danske bilister.
Vores mål er simple: Vi vil skabe den bedste brugeroplevelse for bilisten og vi vil være en fast og fair værkstedspartner for vores værksteder!

Vi vil blive enormt taknemmelige, hvis I vil hente vores gratis Carter App og bruge den næste gang, I skal bruge en fair pris på en bilreparation. Den er helt gratis at bruge, og du vil samtidigt støtte dit lokale autoværksted.

Du kan læse artiklen på Motor Magasinet her

MVH. Carter teamet

NB.: Vi bliver i henhold til Autobutlers replik af Christian Legêne på artiklen, nødt til at påpege, at Carter App ikke låser vores brugere via vores brug af OBD2 adapteren til vores system.

Brugerens data er deres egen, som de selv bestemmer, hvem de vil dele med. Brugeren kan sagtens benytte vores Carter App uden brug af en OBD2 adapter. OBD2 adapteren benyttes udelukkede til at læse fejlkoder og løbende levere læsninger på hastighed, omdrejninger og belastning, hvis brugeren ønsker at kende disse ved kørsel.

Gobil.dk / Frost - Hvordan bakker man med en Lamborghini

06.07.2021

Hvordan bakker man med en Lamborghini? Man bruger de legendariske saksedøre som Lamborghini har benyttet på modeller som Countach, Diablo og Murciélago. Det er nemlig ikke bare blær og gejl, men som Christian Frost her demonstrerer, en designmæssig genistreg!

Gobil.dk - Når din bil skal til syn

30.06.2021

Det her skal du holde øje med, når din bil skal synes, så du sikrer dig, at din bil kommer nemt igennem. Psst: der er 5 fejl på bilen i videoen - kan du spotte dem?

Gobil.dk - Bilvask

30.06.2021

Hvis du er typen, som ikke har tid eller lyst til at vaske bilen hjemme, så er der her nogle gode råd, når du skal have bilen i vaskehal.
Den nysgerrige bilist finde god og nyttig viden om biler og læse nyheder og se videoer fra bilernes verden

Gobil.dk - Hvad er en OBD2 adapter?

29.06.2021

Hvad er en Carter OBD2 Adapter?

Hvorfor er det som bilist en fordel at køre med en Carter OBD2 adapter? Du kan med OBD2 adapteren få gratis indblik i dine motorfejlkoder, din motorbelastning med kørsel og meget mere! Og den er gratis, men skynd dig at bestille en, da vi snart har udsolgt.

Gobil.dk - Køb af ny, brugt bil

27.06.2021

I denne uge kigger vi nærmere på køb af “ny” brugt bil. Det kan være svært at købe brugt bil og der er mange ting, man skal holde øje med for at gøre et godt og fornuftigt bilkøb. Se med her og bliv klogere på køb af brugt bil.

Gobil.dk - Lær at tjekke olie på bilen

22.06.2021

Lær at tjekke olie niveau på bilen. Olieskifte er utroligt vigtigt for bilens levetid og værdi - og olieskifte mellem hver 10.000 kørte km., holder bilens motor sund.
Her kan den nysgerrige bilist finde god og nyttig viden om biler og læse nyheder og se videoer fra bilernes verden

Gobil.dk - Aircondition i bilen

17.06.2021

I denne varme tid er det vigtigt at have en velfungerende aircondition i bilen. Se med her.

Gobil.dk - Viskerblade & sprinklervæske

11.02.2021

I denne uge kigger vi nærmere på viskerblade og sprinklervæske. Vidste du, at man sagtens selv kan skifte til nye viskerblade på bilen? Se vores Carter video og se hvordan man gør.

Gobil.dk - Kend din bils dæk

08.01.2021

I denne uge kigger vi nærmere på bilens dæk, dækmønstre og hvad man skal holde øje med, når man vil skifte dæk på sin bil.  Se vores Carter video og få svaret.

Gobil.dk - Kend din bils lygter

04.01.2021

I denne uge kigger vi nærmere på bilens lygter. Hvad gør man, når billygterne går ud? Kan man selv købe og skifte pærerne, og hvilke skal man købe? Se vores Carter video og få svaret.

gobil-adapter-hero-1

Vær en af de første - helt gratis!

01.05.2020

Bestil og modtag en gratis Carter adapter til din bil i dag. For at modtage indsigter i din bil og få mere køreglæde, skal Carter appen parres med Carter adapteren, som sender nyttig information og indsigter til din Carter app, så du kan få mere køreglæde. 

Vi giver i en begrænset periode gratis Carter adaptere til de første brugere, som har hentet Carter appen. Så skynd dig at bestille en Carter adapter på linket, mens det er gratis.

gobil-adapter-hero

Gobil.dk appen er opdateret

01.04.2020

Så er der en opdatering til Carter app! Vi har gjort det mere lyst og mere brugervenligt, så det bliver meget nemmere at bruge Carter, når du oplever bilproblemer.

Carter-Karriere

Hvordan virker Gobil.dk appen?

01.02.2020

Vi har lavet en lille explainer video, hvor du kan se, hvordan Carter app virker. Videoen forklarer, hvad Carter er og hvordan appen virker i sambejde med Carter adapteren. Videoen varer 2 minutter.

Kontakt

Gobil.dk ApS
Vallensbækvej 63
2625 Vallensbæk

hello@gobil.dk
Kontor. 70 60 56 57

CVR. 41 20 18 19 

Genveje

Gobil hjem
Kontakt
Support
Servicevilkår
Handelsbetingelser & vilkår
Cookie- og privatlivspolitik 
 
                                                     

Værksteds Login
Har du et værksted?

Gobil Blog
Karriere
                                                       

GoBil-Footer-Logo
1024px-Facebook_icon_black.svg-1
Apple_DK
Google_DK