White-Backdrop

Få tilbud fra mere end 211 lokale værksteder

Indhent og sammenlign tilbud på bilsyn her

Et bilsyn er noget, der skal overstås, så hverdagen - og bilen - kan køre videre. Men priserne på et bilsyn kan variere meget, og spørgsmålene kan hurtigt hobe sig op: Hvor lang tid tager et bilsyn? Hvor ofte skal bilen til syn? Hvad koster et bilsyn? Og hvilket værksted i nærheden af os er godt?

Bare rolig. Du får hurtigt styr på det med Gobil.

Step-by-step guideSådan får du styr på bilsynet

opret-tilbud-1

Indsend din opgave

Beskriv problemet med din bil så godt som muligt i formularen

indhent-tilbud

Opgaven behandles

Vi kontakter dig, hvis værkstederne skal bruge mere information

tilbud-paa-sms

Tilbudene er klar

Du får en sms, når der er tilbud klar til dig fra værkstederne

vaelg-leverandoer

Vælg en leverandør

Du vælger frit det tilbud, der passer dig bedst

Hvornår er det tid til bilsyn?

Hvis du har en almindelig personbil, skal den første gang til periodisk syn fire år efter, den er blevet indregistreret første gang. Herefter skal bilen synes hvert andet år. Du vil automatisk modtage en indkaldelse til syn fra Færdselsstyrelsen, når det er tid til at få synet bilen. Når bilen er blevet indkaldt, bestiller du tid til syn hos en synshal.

Hvad koster et bilsyn?

Ja, det er et godt spørgsmål, der varierer fra værksted til værksted. Regn med et prisleje på omkring 250-500 krHvis du bruger Gobils app, kan du nemt indhente flere tilbud fra autoværksteder nær dig. Du kan samtidig få overblik over andre brugeres oplevelse af det værksted. Med Gobil får du hurtigt styr på bilen igen.

Hvad sker der egentligt, når bilen er til syn?

Mekanikerne tjekker, om bilen er i god stand ud fra de gældende tekniske regler. Kort fortalt bliver bilen kontrolleret for fejl. Bilens styreapparat, dæk, lygter, bremser, signalapparat, bærende dele og reflekser tjekkes blandt andet. Disse er vigtige for bilens sikkerhed. Samtidig bliver bilens kulilte-, røg, og støjudledning tjekket. Det handler om at sikre et bedre miljø. 

Alle bilsyn afsluttes med en synsrapport, der bliver udleveret til bilens ejere. Der kan være fire konklusioner i rapporten:

Godkendt: Hvis der ikke er fejl af betydning for hverken sikkerhed eller miljø, bliver bilen godkendt. Det betyder, at bilen er lovlig at køre i. Der kan stadig godt være små fejl på bilen, selvom den bliver godkendt. Mekanikeren sørger for at registrere synet, og du skal ikke gøre mere som ejer af bilen.

Betinget godkendt: Her er der fundet mindre fejl og mangler på bilen, der skal ordnes. Her er det vigtigt at vide, at bilen først er lovlig at køre i, efter fejlene er ordnet. Indtil fejlene på bilen er ordnet, må bilen kun benyttes til at køre hen til et autoværksted.

Kan godkendes efter omsyn: Hvis du får denne besked af synshallen, er der væsentlige fejl på bilen, der vurderes til at være en sikkerhedsmæssig risiko. Nu skal bilens fejl og mangler ordnes, og så skal bilen til omsyn indenfor 33 dage. Bilen må nu kun bruges til at køre direkte hen til et autoværksted.

Ikke godkendt: Hvis der er mange fejl på bilen - der er direkte farlige - vil bilen ikke blive godkendt. De væsentlige fejl bliver noteret i synsrapporten. Køretøjsregistret sender nu automatisk besked til politiet, der vil inddrage bilens nummerplader.

Hvor lang tid tager et bilsyn?

Hvis bilen er i god stand, kan et bilsyn klares på under én time - nogle gange så hurtigt som 20 minutter.

Alle Gobil bilreparationer

Kontakt

Gobil.dk ApS
Siljangade 1
2300 Amager

hello@gobil.dk
Kontor. 70 60 56 57

CVR. 41 20 18 19 

Genveje

Genveje

Værksteds Login
Værksted

Gobil News
Karriere
                                                       

GoBil-Footer-Logo
1024px-Facebook_icon_black.svg-1
Apple_DK
Google_DK