Support

Få svar på de oftest stillede spørgsmål jer, og kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat på os.

Hvor er OBD2 stikket placeret i min bil?

OBD2 stikket er i de fleste biler placeret i enten Position A eller Position B. OBD2 indgangen sidder typist under ratstammen eller ved siden af. På de fleste biler er det nemt at finde OBD2 indgangen, hvis du kigger under rattet. Det kan være forekomme, at OBD2 indgangen, er beskyttet med et lille dæksel, som du bare skal vippe op.

Der er et fåtal af biler, hvor OBD2 indgangen er placeret ved Position C, Position D, Position E eller Position F. 

Hvordan kobler jeg Gobil adapter til?

OBD2 indgangen på din bil er formet som selve OBD2 stikket. Du kan ikke risikere at sætte det i forkert, da selve stikket er formet efter indgangen.

Når ud har lokaliseret OBD2 indgangen i din bil, skal du blot sætte OBD2 stikket ind og presse det i bund. Så er OBD2 stikket indsat og klar til at sende vigtig data til din Gobil app.

Hvor længe må Gobil adapter stikket sidde i bilens OBD2 indgang?

Vi anbefaler, at du kun har Gobil modulet siddende i din bils OBD2 indgang, når du har brug for at læse en fejlkode på bilen, når motorlampen lyser og efterfølgende fjerner det, når Gobil appen har modtaget fejlkoden.

Hvis du lader Gobil modulet sidde i bilens OBD2 stik i mere end 7 dage, når bilen holder stille, parkeret eller opbevaret, kan det risikere at dræne bilens batteri, hvorfor vi ikke ikke anbefaler det.

 

 

Kan værkstedet finde andre motorfejl end oplyst?

OBD2 fejlkoden fra Gobil appen er udelukkende en indikation og vejledende. Det er ikke en diagnose af, hvad din bil fejler eller hvad der skal repareres på din bil. OBD2 fejlkoden som Gobilappen registrerer er udelukkende den data, som bil sender, når der er et problem med den.

Du skal altid bede værkstedet bruge egen tester inden forestående reparation af bil. Og værkstederne skal altid benytte egen OBD2 tester inden igangsættelse af en reparation.

Vi udvider løbende vores support,

så vi kan yde den bedste service og support

Kontakt

Gobil.dk ApS
Vallensbækvej 63
2625 Vallensbæk

hello@gobil.dk


CVR. 41 20 18 19 

Genveje

Gobil hjem
Kontakt
Support
Servicevilkår
Handelsbetingelser & vilkår
Cookie- og privatlivspolitik 
 
                                                     

Værksteds Login
Har du et værksted?