Gobil Adapter

Vil du også gerne i bedre kontakt med din bil?

Var du klar over, at Gobil.dk også tilbyder en Gobil Adapter, som du kan tilslutte din bil? Den er nem at sætte i i det indbyggede stik i bilen og ødelægger ikke din bilgaranti. Med en Gobil Adapter kan din bil fortælle dig, hvad den fejler, når motorlampen lyser - og MEGET mere.

Gobil Adapter udsolgt

Vores Gobil adapter er desværre udsolgt. Vi har bestilt flere og giver besked så straks vi modtager dem. Tak for interessen.

Hvad er en Gobil Adapter?

I langt de fleste biler i dag er der et diagnoseudtag. Det er en stiktilslutning, der bruges til at kommunikere med den computer, der er i alle biler. OBD - eller OBD2 som det også hedder i dag - står for On-Board Diagnostics og er det universelle navn på systemet.

Hvis man har et egnet device - som eksempelvis en adapter fra Gobil - kan man plugge den ind i stikket, hvis bilen driller. Og få øjeblikke senere har man en fuld bildiagnostik direkte i Gobils app.

Hvad kan en OBD tester? En OBD tester vil hurtigt scanne bilen og give dig en rapport over bilens tilstand. Rapporten får du direkte på Gobils app. 

Hvad kan Gobil Adapteren fortælle dig?

✔︎ Hvis fejllampen pludseligt lyser, vil Gobil Adapteren via appen straks fortælle, hvilken fejl på bilen der er tale om, og tilbyde dig muligheden for at finde et lokalt værksted for at få fejlen lavet.

✔︎ Gobil appen fortæller dig også om fejlen er så slem, at du bør lade bilen stå og ringe efter et fejeblad eller om du roligt kan køre til nærmeste værksted.

✔︎ Du kan også se hastighed, omdrejninger og belastningen på bilen motor ved din daglige kørsel. 

✔︎ Du kan også vælge at registrere din kørsel så du kan se antal køreture og dine hastigheder og belastninger på motoren ved disse ture - dette kan være nyttigt, hvis du har lånt bilen ud.

✔︎ Når bilen fejler kan du nemt lokalisere og forstå fejlen og få et tilbud på reparationen.

Gobil-OBD2

Sådan fungerer det:

1. Sæt den i bilens OBD2-indgang. På de fleste biler er den placeret under ratstammen - og den er nem at sætte i. Billedet viser hvor på bilen indgangen er placeret.

2. Par Gobil adapteren med Gobils app på din telefon.

3. Nu får du automatisk fejldata om bilen direkte på appen.

4. Du kan i realtid monitorere din bils sundhedstilstand og nemt sende infopakke med fejl til lokale Gobil bilværksteder.

5. På den måde får du kun relevante og gode tilbud retur fra værkstederne.

Hvordan gør jeg?

Hvis du får en fejlmeddelelse på instrumentbrættet eller lægger mærke til, at bilen kører dårligt, finder du din OBD tester frem.

Forbind den med Gobils app via Bluetooth og sæt testeren ind i bilens OBD2-stik.

Nu vil Gobil.dk appen automatisk hente en detaljeret bildiagnostik, som du kan sende videre til autoværkstedet.


Læs mere om, hvordan du bruger Gobil adapteren her.

Gobil adapter benytter bilens OBD2 indgang, som typisk er placeret under selv ratstammen - og den er nem at sætte i. Gobil adapteren parres med Gobil appen på din telefon. Gobil adapteren sender automatisk fejldata til din Gobil app, så du i real tid kan monitorere din bil sundhedstilstand, forstå pludseligt opståede motor- eller elfejl og nemt sende infopakke med fejl til lokale Gobil værksteder. Læs mere om Gobiladapter her.

Kontakt

Gobil.dk ApS
Vallensbækvej 63
2625 Vallensbæk

hello@gobil.dk


CVR. 41 20 18 19 

Genveje

Gobil hjem
Kontakt
Support
Servicevilkår
Handelsbetingelser & vilkår
Cookie- og privatlivspolitik 
 
                                                     

Værksteds Login
Har du et værksted?