Find den bedste pris på bilsyn

Gobil.dk leverer uforpligtende tilbud på alle typer bilreparationer til netop din bil. Du skal blot vælge type af reparation, registrere din nummerplade og indsende din opgave - så modtager du tilbud fra flere lokale værksteder.

Indhent og sammenlign tilbud på bilsyn her

Et bilsyn er noget, der skal overstås, så hverdagen - og bilen - kan køre videre. Men priserne på et bilsyn kan variere meget, og spørgsmålene kan hurtigt hobe sig op: Hvor lang tid tager et bilsyn? 

Hvor ofte skal bilen til syn? Hvad koster et bilsyn? Og hvilket værksted i nærheden af os er godt? Bare rolig. Du får hurtigt styr på det med Gobil.

Hvornår er det tid til bilsyn?

Rengøring og klargøring af kabinen på en bil, kan mange gange være et besværligt stykke arbejde. Derfor vælger mange at lave et værksted gøre det for at sikre, at bilen fremstår som ny indvendigt.

Rengøring og klargøring af kabinen på en bil, kan mange gange være et besværligt stykke arbejde. Derfor vælger mange at lave et værksted gøre det for at sikre, at bilen fremstår som ny indvendigt.

Hvad koster et bilsyn?

Ja, det er et godt spørgsmål, der varierer fra værksted til værksted. Regn med et prisleje på omkring 250-500 kr. Hvis du bruger Gobils app, kan du nemt indhente flere tilbud fra autoværksteder nær dig.

Du kan samtidig få overblik over andre brugeres oplevelse af det værksted. Med Gobil får du hurtigt styr på bilen igen.

Hvad sker der egentligt, når bilen er til syn?

Mekanikerne tjekker, om bilen er i god stand ud fra de gældende tekniske regler. Kort fortalt bliver bilen kontrolleret for fejl. Bilens styreapparat, dæk, lygter, bremser, signalapparat, bærende dele og reflekser tjekkes blandt andet. Disse er vigtige for bilens sikkerhed. Samtidig bliver bilens kulilte-, røg, og støjudledning tjekket. Det handler om at sikre et bedre miljø. 

Alle bilsyn afsluttes med en synsrapport, der bliver udleveret til bilens ejere. Der kan være fire konklusioner i rapporten:

 Godkendt: Hvis der ikke er fejl af betydning for hverken sikkerhed eller miljø, bliver bilen godkendt. Det betyder, at bilen er lovlig at køre i. Der kan stadig godt være små fejl på bilen, selvom den bliver godkendt. Mekanikeren sørger for at registrere synet, og du skal ikke gøre mere som ejer af bilen.

Betinget godkendt: Her er der fundet mindre fejl og mangler på bilen, der skal ordnes. Her er det vigtigt at vide, at bilen først er lovlig at køre i, efter fejlene er ordnet. Indtil fejlene på bilen er ordnet, må bilen kun benyttes til at køre hen til et autoværksted.

 Kan godkendes efter omsyn: Hvis du får denne besked af synshallen, er der væsentlige fejl på bilen, der vurderes til at være en sikkerhedsmæssig risiko. Nu skal bilens fejl og mangler ordnes, og så skal bilen til omsyn indenfor 33 dage. Bilen må nu kun bruges til at køre direkte hen til et autoværksted.

Ikke godkendt: Hvis der er mange fejl på bilen - der er direkte farlige - vil bilen ikke blive godkendt. De væsentlige fejl bliver noteret i synsrapporten. Køretøjsregistret sender nu automatisk besked til politiet, der vil inddrage bilens nummerplader.

Hvor lang tid tager et bilsyn?

Hvis bilen er i god stand, kan et bilsyn klares på under én time - nogle gange så hurtigt som 20 minutter.

.

Gobil-1-2

1. Registrer din bil og indsend din opgave

Du skal blot registrere din nummerplade og beskrive problemet med din bil så godt som muligt i formularen

Gobil-3

2. Få tilsendt flere tilbud på SMS og mail

Hold øje med mobilen - for når værkstederne er klar, sender de tilbud til dig på din telefon og på mail

Gobil-4

3. Så skal du vælge det bedste tilbud

Nu er der bare tilbage at acceptere det tilbud, du bedst kan lide og som passer dig bedst

Gobil er 100% gratis og uforpligtende at bruge for dig som bilejer

Kontakt

Gobil.dk ApS
Vallensbækvej 63
2625 Vallensbæk

hello@gobil.dk


CVR. 41 20 18 19 

Genveje

Gobil hjem
Kontakt
Support
Servicevilkår
Handelsbetingelser & vilkår
Cookie- og privatlivspolitik 
 
                                                     

Værksteds Login
Har du et værksted?