Bliv en del af Gobil.dk teamet

Kunne du tænke dig at arbejde med tech, kundeservice eller salg? Gobil.dk er altid på udkig efter dygtige og ambitiøse folk, som brænder for at gøre en forskel.

Gobil.dk ApS

Vær med til at skabe en best in class platform
Vi søger altid dygtige folk med ild i øjnene, hjertet og med et skarpt sind, som kan være med til at gøre Gobil Platformen endnu bedre for både slutbruger og værksteder.

Vores mission med Gobil er at skabe en verdens klasse platform for bilister og bilbranchen, og som skal give begge parter de bedste vilkår for at mødes på midten. 

Vi er et tech selskab, der skaber dansk software i verdensklasse, og vi har brug for din hjælp til at blive endnu bedre.

Den gode historie bag GobilIdeen til Gobil opstod da en af stifterne - Chuong - en dag opdagede en motor fejllampe i sin bil. Der stod intet om fejlen i bilmanualen - blot at man skulle søge værksted - og ingen anden hjælp at hente overhovedet.

Med andre ord: Som bilejer har man ikke indsigt i, hvad bilen fejler og hvad det koster at reparere før man står i værkstedet.  Og andre biltjenester vil have, at man skulle bruge en computer for at indhente et tilbud, og vil kun levere tre af slagsen.
 
Det skal vi sammen gøre endnu bedre! Vi glæder os til at møde dig!

Ledige stillinger

SALG / Sælger

01.06.2022

Kan du lukke den ene kunde efter den anden med fødderne på bordet og en lunken kaffe i koppen? Og god til at tale med nye kunder og forklare, hvorfor Gobil er stedet værkstedet skal være? Så ring til os for en uforpligtende snak! 

Ansøg

Studentermedhjælper

08.06.2022

Kunne du tænke dig at arbejde i et spændende felt mellem IT og autoværksteder? Så ring til os! Du bliver en del af core team, hvor du blandt andet kommer til at arbejde med kundekontakt og test af IT systemer.

Ansøg

carter3

Kontakt Gobil.dk ApS

T. +45 7060 5657
M. +45 5353 9686

hello@gobil.dk

Kontakt

Gobil.dk ApS
Vallensbækvej 63
2625 Vallensbæk

hello@gobil.dk


CVR. 41 20 18 19 

Genveje

Gobil hjem
Kontakt
Support
Servicevilkår
Handelsbetingelser & vilkår
Cookie- og privatlivspolitik 
 
                                                     

Værksteds Login
Har du et værksted?